MacBook reparatie Zutphen

Start uw MacBookopeens niet meer op, is de glasplaat beschadigd of gebroken of is de Macbook Pro verschrikkelijk traag geworden? Mac Reparatie Zutphen bied uw de oplossing met een professionele Macbook Pro reparatie. Wij repareren alle type MacBooks Pro tegen aantrekkelijke prijzen en een snelle service.

MACBOOK REPARATIE

Wij bieden bijna alle reparaties aan die mogelijk zijn voor een Apple Macbook. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aanbod op dat moment en maken vaak de prijs goedkoper dan die van reguliere repartie bedrijven. je bent de Macbook vaak ook korter kwijt in tegenstelling van een andere reguliere winkel waar je 1 tot 3 maand soms moet wachten op de reparatie van je geliefde Macbook.
Heb je een probleem met je Macbook of wil je een upgrade van het geheugen neem dan geruist contact met ons op. Wil je toch direct een afpraak maken voor onderzoek of reparatie vul dan onderstaande contact formulier in.

Versnel je Macbook met een ssd!

Harde schijf vervangen door SSD (Solid State Drive). Je kent het wel toen je de Macbook kocht toen was hij lekker snel maar na een paar jaar is hij trager gaan werken. De harde schijf is al jaren de standaard voor data opslag in je Macbook echter na verloop van tijd wordt een harde schijf traag gewoon uit zichzelf hier kun je vrijwel niet zo veel aan doen. een upgrade naar een SSD geeft weer nieuw leven aan je Macbook zodat hij tot wel 10x sneller weer gaat presteren.

Apple heet dit met hun retina en hogere modellen ook al verbeterd naar SSD om zo hogere snelheid te kunnen behalen. Waarschijnlijk heeft je Macbook een traditionele harde schijf in zitten waar je prima mee kon werken, echter wordt je Macbook nu wel heel traag en beginnen je frustraties hier van op te lopen. wij kunnen u helpen met het versnellen en upgraden van je Macbook dit door de harde schijf te vervangen voor een SSD.

voordelen van een SSD

Sneller:

Het grootste voordeel is dat een SSD een flink stuk sneller is dan een harde schijf. Aangezien er geen draaiende onderdelen zijn in een SSD, kan data veel sneller worden uitgelezen en programma’s veel sneller openen, bestanden worden hier door sneller verplaatst.

Energiezuiniger:

Een SSD gebruikt minder energie dan een harde schijf, door het gebruik van flashgeheugen en heeft daar door ook geen draaiende onderdelen meer die veel stroom gebruiken. De MacBook wordt hier door sneller, het opstarten van je MacBook wordt sneller, je bestanden verplaatsen veel sneller en je programma’s worden sneller geopend. je MacBook wordt hier al vaak 10x tot 20x sneller van!

Minder schok gevoelig:

Vaak ben je op pad en neem je de Macbook mee in de tas of leg je hem neer alle lichte of zware stoten hebben effect op de harde schijf, dit door de draaiende onderdelen in de schijf die hier heel gevoelig voor zijn. Met de komst van de SSD is dit niet meer het geval.

Geluidloos:

Door de draaiende onderdelen van de harde schijf maakt hij altijd een licht gezoem of ratelende geluiden bij het zoeken van bestanden dit wordt naar mate hij ouder is steeds erger tot er zelfs rare tik geluiden uit komen. Met een SSD heb je hier geen last meer van.

A1398

Macbook Retina 15″ (2012-2015)

A1502

Macbook Retina 13″ (2013-2015)

A1425

Macbook Retina 13″ (2012-2013)

A1706

Macbook Retina 13″ (2016-heden)

A1708

Macbook Retina 13″ (2016-heden)

A1534

Macbook Retina 12″ (2015-2016)

Hoe kan ik mijn macbook identificeren?

Gebruik deze informatie om te achterhalen welke MacBook u hebt en waar deze zich bevindt. staat uw Macbook er niet bij geen zorgen. neem dan gewoon contact met ons op voor meer informatie.

Uw macbook bied verschillende mogelijkheden om uw macbook te identificeren. De eenvoudigste is als u naar over deze mac gaat. (klik in het Apple menu in de linkerbovenhoek van uw scherm of gebruik de systeem informatie.

Zoek het serienummer aan de onderkant van uw Macbook.

Zoek het Serienummer op de factuur of op de mee geleverde doos/verpakking

kunt u het serinummer niet vinden zoek dan naar een “A” Nummer

Voorbeeld: A1706 of A1534